Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


számmisztika 16-31-ig

2010.02.19

számmisztika 16-31

 

16-31-ig

16-os

Tartózkodóak, óvatosak és befelé fordulók

 

Csak nehezen képesek kifejezni a gondolataikat és az érzelmeiket. Inkább visszahúzódnak önmagukba, mintsem hogy esetleg nehéz helyzetbe kerüljenek. Nehezen tudnak szeretetet és kedvességet adni is, hez is. Gyakran rosszkedvűek és elégedetlenek, ha a többiek nem felelnek meg az általuk felállított mércének.

 

Hajlanak egy "magányos farkas" szerepkörére és a visszavonultságra, ám igazából mégiscsak gyengédségre vágynak. Az idő múlásával erős hit vagy életfilozófia alakul ki bennük.

 

Sokuk érdeklődik a technika vagy a tudomány iránt, és szívesen kutatnak vagy dolgoznak ilyen teren, de egyedül.

 

A 16-os az intellektus száma. Az élet és a tudás nagy összefüggéseinek mélyreható ismerete révén kitűnő elméleti és gyakorlati tanácsadók lehetnek a többiek számára. Gyorsan kombináló és mindig éles észjárásuk Azonban fárasztó lehet másoknak, és ha valaki felkészületlenül társalog velük, a 16-osokból könnyen előtörhet a türelmetlenség, sőt sértőn is viselkedhetnek.

 

Negatív oldalaik abban mutatkoznak meg, hogy fensőbbségesen és szeszélyesen viselkedhetnek, főleg amiatt, hogy a különböző mértékben tehetséges emberek nem egyformán tehetségesek.

 

Már kisgyermekkorukban élénk tudásvágy jellemzi őket. Minden esélyük megvan arra, hogy valamilyen rendkívüli foglalkozást folytassanak. 55 éves koruktól kezdve problémák adódnak a partnerükkel. A korral együtt tekintélyük is növekszik.

 

A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek az olyan tudományos munkákban, amelyek specializálódást kívánnak meg, és nekik való a fémkohászat is. A kellemetlenségektől a bíbor szín védheti meg őket.

Akik valamelyik hónap 17-én születtek

 

17-es

 

Jól bánnak a pénzzel és a tulajdonnal

 

Jellemző rájuk, hogy mindig Határozottan nyomulnak előre. Az üzleti életben ravaszak és kíméletlenek, noha alapjában véve becsületesek. Görcsösen ragaszkodnak a szokásaikhoz, és az elképzeléseiktől nemigen lehet eltántorítani őket.

 

Olyanok, mint a libikóka: egyik pillanatban konzervatívak és nemes lelkűek, a másik pillanatban extravagánsak. A végén mindig megkapják, amit akarnak, még akkor is, ha addig sok mindent el kell tűrniük. Optimisták, megbízhatóak, realisták, és megvan a tehetségük hozzá, hogy nagy terveket is valóra váltsanak.

 

Taktikájuk sikert és lelki békét céloz egyszerre: harc kifelé, békesség befelé. Életerejük, amelyet mások sok esetben harciasságnak tartanak, fáradhatatlanná és lendületessé teszi őket. Amikor nyilvánvaló igazságtalanságot látnak, nyomban kifejezik véleményüket, és cselekszenek.

 

Negatív oldalaik olyankor mutatkoznak meg, Amikor szeszélyesek, durvák, haragtartók, önfejűek, és szüntelenül önmegerősítést keresnek. Akár neki is támadnak másoknak - anélkül, hogy közben veszélybe kerülne a belső békéjük. Színtiszta energia!

 

Sok barátjuk van, ifjúságuk nagyon harmonikus. Problémákkal pályájuk kezdetén találkoznak. Jó beszédkészségűek, elbűvölőek, életük Későbbi szakaszában sok barátságot kötnek. A hatodik évtizedükben nem is remélt pénzügyi nyereséghez jutnak.

 

A hozzájuk illő foglalkozások: sikereket érhetnek el mint regisztrátor, szerkesztő, forgalmazó, bankár, bróker, könyvtáros, jogász, üzletvezető, valamint sikeresek lehetnek földdel kapcsolatos üzletben, mint Például a bányászat vagy az olajszakma.

Akik valamelyik hónap 18-án születtek

 

18-as

 

Jól beválnak gondviselőként, és született emberbarátok

 

Sokszor választják életpályául az emberek segítését. A nap bármely órájában segítségért lehet fordulni hozzájuk, sohasem utasítanak el senkit. Nem is lehetne ez másképp, Hiszen szeretik, ha hasznára vannak másoknak, inkább csak azt nem bírják, ha korlátok közé szorulnak. Hiába segítőkészek, mégis sok esetben magánéleti problémákkal küzdenek. Meg Meg kell tanulniuk, hogy a szolgálatkészségnek már az otthonukban meg kell kezdődnie.

 

Együtt érzőek, toleránsak, megértőek, és a problémákra kreatív megoldásokat találnak. Minden bizonnyal életfeladatuknak érzik, hogy vállukon hordozzák a betegek, az elesettek és az Idősek terheit, intellektuálisak, érzelmesek és kulturáltak, mégis szeretnek veszekedni, és Gyakran kritizálnak másokat.

 

Képesek nagyon függetlenül és ügyesen viselkedni, és bölcs tanácsok kaphatók tőlük. Képességeik, tehetségük Átfogó jellegű. Minden Érdekli őket, és hisznek abban, hogy bármely területen képesek eredményeket elérni.

 

Környezetük rendszerint, féltékeny rájuk, és azt reméli, előbb-utóbb bekövetkezik a blamázs, ám a 18-án született emberek mindig jól mérik fel az erejüket. De vigyázat! Ha egyszerre több dologgal foglalkoznak és minden Érdekli őket, akkor könnyen szem elől téveszthetik a céljaikat. Az a veszély fenyegeti őket, hogy egész életük nem lesz egyéb, mint foglalkoztatási terápia.

 

Ami a negatív tulajdonságaikat illeti, manipulatívak, mindig Vitara készek és telhetetlenek.

 

Tehetségesek, már kisgyermekkorukban is kreatívak, és nagyon muzikálisak. Balesetveszéllyel kell szembenézniük 18 éves koruk körül, főképp a lányoknak. Később rakétaszerű felemelkedésük lehetséges, de csak akkor, ha egy 25 éves korukban jelentkező nagy lehetőséget csakugyan ki is aknázzák.

 

A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek sebészként, jogászként, színészként vagy képzőművészként.

Akik valamelyik hónap 19-én születtek

 

19-es

 

Felelősségteljesek, idealisták és becsületesek

 

Néha felülkerekednek a saját érzelmeik is, Hiszen érzelmeik mindig erősebbek a logikájuknál. Végletekbe esnek: hol a mennyekben járnak, hol halálosan levertek. Sokoldalúak, és legszívesebben úgy dolgoznak, hogy közben mások ne zavarhassák őket. Szeretik a változatosságot és a sokféleséget, és mindig igyekeznek Jobba tenni a körülményeiket.

 

A 19-es szám rezgése átfogja az 1-től 9-ig terjedő összes számét, Ezért a hatása is széleskörű. A 19-én született emberek inkább munkahelyen dolgoznak, mintsem vállalkozók. Idegeskedő természetűek, és könnyen felmérgesednek. Mégsem haragtartóak, és a civakodásokat gyorsan elfelejtik. Nem szívesen tartják magukat a konvenciókhoz, és igyekeznek mindent kipróbálni, Miközben elutasítják mások tanácsait, és csak a saját keserű tapasztalataikból hajlandók okulni.

 

Született játékosok, és szívesen megjátsszák születésnapjuk számát, a 19-est. Ha veszítenek, akkor nem egyszerűen csak bosszankodnak, Hanem tajtékzanak a dühtől, viszont ha nyernek, szinte hisztérikus nevetőgörcs vesz rajtuk erőt. Érzelmeik tehát annyira erősek és színtiszták, hogy a póker nem a legjobb játék számukra. Életükben a biztonságot és a tervezést Gyakran elhanyagolják, Ezért ritkán találjuk meg náluk az abszolút értékek keresésének nyomat.

 

A szülői házban sok szeretetet kapnak, még ha a család nem is dúskál a pénzben. Már korán el akarnak szakadni a szülőktől. Fiatalkorukban problémáik vannak a partnerükkel. 45 éves koruktól kezdve Azonban nagyon harmonikus, boldog az életük.

 

A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek befolyásos politikusként, zenészként, tervezőként, feltalálóként, bolti eladóként, villamosmérnökként, pilótaként, nehézgépkezelőként vagy szakorvosként.

Akik valamelyik hónap 20-án születtek

 

20-as

 

Barátságosak, kedvesek és könnyen ki lehet jönni velük

 

Természetüknél fogva béketeremtők. Diplomatikusak, tapintatosak, és szeretik a családjukat. Túlságosan kedvesek, és Ezért vigyázniuk kell, hogy a saját érdekeiket is érvényesítsék, mert mások hajlamosak arra, hogy kihasználják vagy céltáblának használják őket. Szeretik a nyugalmat, és legszívesebben kihúzódnak a modern élettel együtt járó hajszából. Többnyire jól fejezik ki magukat írásban.

 

Előfordulhat, hogy szeszélyesek, ilyenkor Legközelebbi barátaiknak vagy családjuknak kell visszafogni őket. Amikor a születésnapjuk negatív jellemvonásai kiütköznek rajtuk, olyankor bizonytalanok, túlzottan az érzelmeik hatása alatt állnak, és önmagukba fordulnak.

 

Ha valamit akarnak, akkor általában inkább megadják nekik, amire vágynak, mert már ismerik őket annyira, hogy tudják jobban járnak, ha teljesítik a kívánságot. Máskülönben ugyanis elkeseredett háborúskodás veszi kezdetét, amelyből előbb vagy utóbb Egyetlen győztes kerül ki - a 20-as!

 

Fő mozgatórugójuk és hajtóerejük, az akaratuk, és mindegy nekik, hogy milyen árat kell fizetniük annak eléréséért, amit akarnak. Akit viszont elfogadnak, ahhoz feltétel nélkül hűségesek.

 

Nyughatatlan jelleműek, találékony szelleműek, nem hagyják pórázon vezetni magukat. Nagy jövő előtt állnak, még akkor is, ha Eleinte nehézségeik adódnak. Mindegyikük egyedi jelenség.

 

A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek a statisztikusi, zenészi, titkári, könyvelői, irodai dolgozói, pénztárosi, énekesi vagy elemzői pályán.

 

Akik valamelyik hónap 21-én születtek

 

21-es

 

Intelligensek, szórakoztatóak és kreatívak

 

Hajlamosak rá, hogy minden apróságon felizgassák magukat, Gyakran idegesek és rosszkedvűek. Az egyik pillanatban még a felhők között járnak, a következő pillanatban már a mélységekben. Érzelmi beállítottságúak, és mint minden "hármast", őket is erősen befolyásolja hangulatuk ingadozása. Ki kell fejleszteniük magukban azt a képességet, hogy ne szeszélyesek, Hanem vidámak legyenek.

 

Egyértelműen jó a beszédkészségük, és ott érnek el sikereket, ahol beszédre van szükség. Akik 21-én születtek, azok mind társaságkedvelők, megvan a saját egyéniségük, és soha nem fordulhat elő, hogy a vitákban ők húzzák a rövidebbet. Határozott gondolataik és véleményük Azonban nem hátráltatja őket abban, hogy együtt dolgozzanak másokkal - éppen Ellenkezőleg, ők a született csapattagok. Az, hogy társaságkedvelők, Nemcsak külső tulajdonságuk. Belülről is sokféle személyiségből, vágyból és elképzelésből tevődnek össze, és ez a sokszínűség Gyakran akadályozza őket abban, hogy életük egyenes mederben folyjon.

 

Hajlamosak a veszekedésre, a belső frusztrációra, az irigységre és a szerzésvágyra, és mindezek miatt könnyen megsérthetnek másokat.

 

Már életük kezdeti szakaszától kezdve kritikus szelleműek, némiképp negatív gondolkodásúak, éles szemű Megfigyelők, Ugyanakkor szórakoztatóak is. Szerelmi boldogságban 30 éves korukban részesülnek. Valamivel később kisebb kudarc éri őket, de az már a sikerhez vezető út része.

 

A hozzájuk illő foglalkozások: azokon a területeken lehetnek sikeresek, ahol a jó kifejezőkészségre, a szavakra van SZÜKSÉG, ilyen Például az Írói, a szónoki, a színművészi pálya, remek színészek lehetnek.

 

Akik valamelyik hónap 22-én születtek

 

A 22-es "mesterszám".

 

Sokféle képességgel rendelkeznek, de életükben Szamos nagy hullámhegy és hullámvölgy vár rájuk; hozzáférnek olyan energiákhoz és rezgésekhez, amelyek a többiek elől rejtve maradnak

 

A 22-esek néha idegi és testi kimerültségben szenvednek. Igyekezzenek megtartani lényük kiegyensúlyozottságát.

 

Jól teszik, ha arra törekednek, hogy lehetőleg mindenhez értsenek, és ne csak a személyes sikerük érdekelje őket, Hiszen hatalmuk szerteágazó. Megérzéseiket kövessék, Hiszen nagyon intuitívek. Mivel mindent felfokozottan, kétszeresen élnek át, igyekezzenek Konstruktiv és harmonikus életet élni.

 

Későbbi életük szakaszaiban általában többre viszik, mint a legtöbb ember, vagy mint korábban elképzelték volna.

 

Öntudatosságuk annyira fejlett, hogy azt mások Előszeretettel nevezik "én-túltengésnek". Ha tervek vagy elképzelések megvalósításáról van szó, nem kezdenek bele sem kicsibe, sem nagyba, Hanem kizárólag a gigantikus méretűekkel hajlandók foglalkozni.

 

Ami a negatív tulajdonságaikat illeti, meg kell említeni, hogy nagyon egoisták, kapzsik és szórakozottak lehetnek.

 

A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek, mint nagykövet, gazdasági jogász, vagy Üzletlánc szervezője, exportőr, felvásárló, szakértő, mérnök, gépész, titkár, feltaláló, költő vagy vallási prédikátor. A közös nagy Emberi érdekekért kell tevékenykedniük.

 

Akik valamelyik hónap 23-án születtek

 

23-as

 

Érzékenyek, együtt érzők, megértők és Függetlenek

 

Örömüket Lelik abban, ha segíthetnek másokon. Sokoldalúak, és szeretik a kihívások minden fajtáját. Intellektuálisak, gondolkodásuk gyors. Minden bizonnyal Érdeklődnék a kémia, a testkultúra, az értékesítési módszerek vagy a Tőzsde működése iránt. Egyéniségük elbűvölő, és a másik nemmel jobban kijönnek, mint a saját nemükkel.

 

Céljuk a szabadság, és ehhez tipikus útjuk a "kerülő út". Az egyenes úton való megközelítés nem tartozik a tulajdonságaik közé - sem materiális, sem érzelmi szempontból. Egy idő után fel szoktak fedezni, hogy a rendkívül kacskaringós vonalnak - amit ők szeretnek követni - is van iránya, és valójában az vezet a célhoz!

 

Nem kedvelik a rutinszerű dolgokat. Ezek az emberek villámgyors észjárásúak, szavaikkal Azonban könnyen megbántanak másokat, és Gyakran keltik gáncsoskodó, hideg és érzéketlen figura benyomását.

 

Fiatal éveikben nyughatatlanok, és húsz éves korukig nem tudják, mit is akarnak az élettől. Jobban oda kellene figyelniük az idősebbek tanácsaira. 40 és 57 éves korukban nagy lehetőségekhez jutnak. Valószínűleg ház-és ingatlanörökséghez jutnak. Vigyázzanak, hogy idősebb korukban ne váljanak fösvénnyé, mert nem járnak jól vele.

 

A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek testkultúra-oktatóként, diagnosztaként, beteggondozóként, pszichiáterként, pszichológusként, tudósként, szobrászként.

 

Akik valamelyik hónap 24-én születtek

 

24-es

 

Melegszívűek, barátságosak, segítőkészek, motiváltak és könnyen lelkesedők

 

Aktívak, tele vannak energiával, és gyakorlatiasak. Szeretik a harmonikus partnerkapcsolatot, és hajlandók sokat megtenni érte. Céljaik felé pozitív, ám Gyakran drámai úton közelítenek, de úgy, hogy öt perc alatt többet érnek el vele, mint mások egy egész éven át.

 

Fő és kedvenc foglalatosságuk a boldogság keresése és a boldogság megtalálása. Mihelyt felismerik, hogy azzal kapjuk a legnagyobb ajándékot, ha másokat boldoggá teszünk, egyre inkább ezt az irányt követik. Született tanárrá teszi őket az a képességük, hogy mások legfinomabb rezgéseit is érzékelik. Mondanivalójukat képesek úgy közvetíteni, hogy azt mindenki pontosan értse és Értékelje. Mégis vigyázniuk kell, hogy ne vállaljanak magukra több felelõsséget, mint amennyit még Kellemesen el tudnak viselni.

 

Negatív tulajdonságuk, hogy Bizonyos körülmények között féltékenyek, haragtartók és túlérzékenyek lehetnek.

 

Nyugodtak, kiegyensúlyozottak. Elégedettek, és környezetük tiszteli őket. Idősebb korukra meglehetős pénzösszeget gyűjtenek össze. Életük közepétől kezdve előfordulhat, hogy neheztelnek a fiatalabb családtagokra.

 

A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek, mint tanár, ápolónő, szociális munkás, szakács, vendéglős, zenész, orvos, kereskedő, közintézmény vezetője, lelkész.

 

Akik valamelyik hónap 25-én születtek

 

25-ös

 

Intuitívak, szelídek, és sok időre van szükségük önmaguk számára

 

Sérülékenyek, és hajlamosak a visszahúzódásra. Nehéz közel kerülni hozzájuk, de ha valakivel megbarátkoznak, az örökre szól.

 

Életük egyik alapvetõ igénye az őszinteség, és ezt mindenkitől elvárják, illetve saját maguktól általában hatványozottan elvárják. Szüntelenül az igazságot keresik. El kell fogadniuk, hogy egyedül csak az őszinteséggel az igazság többnyire nem ismerhető meg, sőt többféle igazság is van, amelyek párhuzamosan egymás mellett létezhetnek.

 

Másik fontos tulajdonságuk, a végtelen türelem segíti őket abban, hogy a világ zűrzavarában rátaláljanak néha az áhított igazságra. Legalább egy szemernyire!

 

Negatív oldaluk abban mutatkozik meg, hogy tehetetlenkednek, idegeskednek, és időnként - Konfliktus esetén - félrehúzódnak inkább, mintsem hogy megpróbálnának megoldást keresni.

 

A 25-ös szám (5 x 5) az ősi Kínában különleges szerencseszámnak számított. Az Ezen a napon születettek előtt sok lehetőség áll nyitva. De észre is kell venniük a sors ÁLTAL felkínált kedvező alkalmakat!

 

A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek természetgyógyászként, tudósként, revizorként, tanárként vagy nyomozóként, Hiszen előttük semmi sem maradhat rejtve.

Akik valamelyik hónap 26-án születtek

 

26-os

 

Hajthatatlanok és makacsok, és mindenképpen el akarják érni a céljukat

 

Tehetségük van ahhoz, hogy akármilyen egyszerű ötletből is pénzt csináljanak. Képesek nagyvonalúak is lenni. Egyéniségüket képpel szemléltetve: ha a többi ember a bicikli, akkor ők rajta a Dinamo. Energiájuk nem abban rejlik, hogy maguk fejlesztik, Hanem mások gondolatait és munkaerejét "transzformálják" A megfelelő irányba és mederbe terelik, és az általuk felismert cél felé vezetik. Ez a saját "berendezésük" lehetőségeket is, veszélyeket is rejt magában, és végül az dont, hogy eltalálják-e a Megfelelő viselkedésmódot.

 

Ez a születésnap pénzügyi szempontból jónak számít. Akik 26-án születtek, magukhoz tudják vonzani a pénzt, az embereket és egyáltalán mindent, amire szükségük van, sőt ez a képesség életük Kései szakaszában is érvényes rájuk.

 

Ennek a születési napnak a negatív megnyilvánulása a hencegés és az arrogancia, illetve a kitartás hiánya.

 

Nyugodt, sőt túl nyugodt az ifjúságuk. Később, 35 éves koruktól kezdve már izgalmasabb. Szerelmi csalódás éri őket, de nem szabad túl komolyan venniük. Már idősebbek, Amikor találkoznak azzal az emberrel, akitől ismét hatalmas hajtóerőt kapnak.

 

A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek, mint mérnök, diplomata, képzőművész, zenekarvezető, gazdasági jogász

 

Akik valamelyik hónap 27-én születtek

 

27-es

 

Határozottak, bizakodóak és szenvedélyesek

 

Szeretik a változatosságot és a sokféleséget. Szívesen vállalnak magukra felelõsséget, és szolgálatkészek másokkal szemben. Természetükből eredően vezetők, mert erősek, nyugodtak, határozottak és sokoldalúak. Vonzódnak az ezoterikus tanokhoz, közel állnak hozzájuk a pszichikai és okkult vonatkozású dolgok. Óvatosnak kell lenniük, nehogy túlzottan belemerüljenek, mert könnyen előfordulhat, hogy Bizonyos behatások megzavarják a személyiségfejlődésüket.

 

Az életet nem megváltoztatni, Hanem megismerni akarják. Igyekeznek meglátni az összefüggéseket, összegyűjteni a tapasztalatokat, és Ezeket szívesen megosztják másokkal is, ha úgy velik, tanácsaikkal segíteni tudnak. Felismerik, hogy ők maguk is fontos részét képezik az életnek, Ezért igyekeznek minél inkább megismerni önmagukat. Mindez egy pszichológiától az ezotérián át az okkultizmusig vezethet, bár általában inkább csak önmaguk csodáinak érdeklődő megfigyelői maradnak.

 

Negatív tulajdonságaik közé a keménység, a kompromisszumképtelenség és a veszekedési hajlam tartozik.

 

Ifjúságuk nem könnyű, de egy szerencsés véletlen folytán lehetőséget kapnak arra, hogy gazdagsághoz és befolyáshoz jussanak. Irigykedők megpróbálják, hogy elvitassák tőlük a tulajdonukat. Legyenek résen életük hatodik évtizedének közepén. Éljenek egészségesebben!

 

A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek, mint író, reklámszakember, természetgyógyász, orvos, diplomata, szónok, illetve gyógy készítmények és szépségápolási cikkek értékesítője.

Akik valamelyik hónap 28-án születtek

 

28-a

 

Kedvesek, szabadságszeretők, és magas ideáljaik vannak

 

Függetlenek, erős az akaratuk, és sokat hajlandók áldozni azért, hogy elérjék a céljukat. Szabadságszeretők, de sok esetben korlátok közé szorulnak. Nem kedvelik, ha előírják nekik, mit csináljanak, és csak akkor Boldogok, ha Urai önmaguk lehetnek.

 

Valójában Politikai pályán lenne a helyük, ám épp ezt kerülik. Képesek kreatívan és önállóan gondolkodni. Zökkenőmentesen átveszik a vezetés szerepét, és az ügyeket, a helyzeteket jóra fordítják, ennek Soran egyszerű és humanista életszemléletük az irányadó, cselekedeteiket is ez vezérli.

 

Negatív oldalaik: motiválatlanok, hidegek, valóság idegenek lehetnek, és hajlamosak arra, hogy eluralkodjon rajtuk a fantáziálás és az ábrándozás.

 

Bár ifjúságuk szép, hajlamosak arra, hogy mindent tragikusan fogjanak fel. Életükben pozitív fordulat következik a 40 éves korukat követően. Amibe belekezdenek, játszva sikerül. Ne legyenek haragtartók, mert árt az egészségüknek.

 

A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek, mint feltaláló, pilóta, dekoratőr, üzletvezető, igazgató a divatszakmában, vagy pedig tudós.

 

Akik valamelyik hónap 29-én születtek

 

29-es

 

A 2-es és a 9-es energiáinak befolyása alatt állnak, a két szám összegéből adódó 11-es "mesterszám" révén Azonban nagyobb lehetőségeket is kapnak

 

Életük vagy egészen fent, vagy egészen kölcsönadott zajlik. Ha a helyes irányba indulnak el, akkor igen kedvező lehet ez a születésnap. Meg kell tanulniuk rendezett úton járni, illetve segíteni másoknak, hogy a többiek is rátalálhassanak a nekik rendelt útra.

 

 

30-as

Intelligensek, kreatívak és kedvesek

 

Jó adottságaik ellenére sok esetben hiányzik belőlük a hajtóerő, és inkább a vonzóerejükre hagyatkoznak, mintsem kiváló képességeikre. Legtöbbjük olyan valakivel alakít ki párkapcsolatot, aki erőt önt beléjük, és tettekre serkenti őket.

 

Számukra az élet nem más, mint színpad, bár a színművészi vagy az operaénekesi pálya a legkevésbé sem nekik való. Ám legtöbbjüket már korán megragadják a szerepjátszás kínálta lehetőségek, és akkor sem engednek a „játék az élet” elképzelésből, ha közben kifejlődik az egészséges realitásérzékük. Az érzelmek területén az ilyen emberek partnerei és barátai mindig kettős szerepbe kényszerülnek, el kell játszaniuk a szeretőt is, a tanácsadót is.

 

Olykor meglehetősen begyepesednek a nézeteik, és azt gondolják, hogy mindig igazuk van. Jó a képzelőerejük, és némelyiküknek intuitív képességeik is vannak. Vigyázniuk kell, nehogy megszállottá váljanak, és inkább ne is vállalkozzanak kirándulásokra a misztika birodalmába. Azt sem szabad elfeledniük, hogy akivel játszadozunk, azt el fogjuk veszíteni.

 

Negatív tulajdonságaik abban mutatkoznak meg, hogy zsarnokoskodóak, számítóak, gúnyolódok és sértőek lehetnek.

 

Életútjukat sok ember keresztezi. Elbűvölőek és beszédesek. 40 éves koruktól kezdve minden ajtó nyitva áll előttük. 65 éves korukban a „szerelem” szó ismét csupa nagybetűvel jelenik meg az életükben - mégis egy kicsit jobban észnél kell lenniük.

 

A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek reklámszakemberként, tanárként, gondozóként, szónokként, menedzserként, vagy az egészségügy, az élelmezés vagy a szépség területén. Nekik való minden egyéb olyan terület is, ahol a beszéd a fontos.

Akik valamelyik hónap 31-én születtek

 

31-es

 

Jó az üzleti érzékük, a szervezőtehetségük és a vezetői képességük

 

Többnyire egészen lentről indulnak, és lassan, de biztosan dolgozzák fel magukat lépcsőfokról lépcsőfokra. Nagyra értékelik a barátaikat, és ott segítenek, ahol éppen szükség van rá. Jó az emlékezőtehetségük, és nem felednek semmilyen szívességet, de semmilyen sérelmet sem. Nem tanácsos belemerülniük semmilyen pszichikai problémába.

 

Érdemes korán házasságot kötniük, mert a felelősségérzet megkomolyítja őket. Szívesen utazgatnak, és nem szeretnek egyedül élni. Hajlamosak az önfejűségre és arra, hogy szokásaik rabjává váljanak. Magas követelményeket állítanak maguk elé, és többnyire csalódottak, ha nem sikerül megfelelniük önnön elvárásaiknak.

 

Van két olyan tulajdonságuk, amelyek remekül kiegészítik egymást: gondolkodásuk kreatív és nem konvencionális, ugyanakkor tudják, hogy az ötleteket hogyan lehet átültetni a valóságba. Tulajdonképpen olyanok így, mint egy önálló kis konszern. De mivel állandóan körülveszik őket mások, fennáll annak a kockázata, hogy az ötleteikből és a munkaenergiájukból adódó nagy lehetőségeket mások használják ki. Figyeljenek oda tehát a saját érdekeikre.

 

Negatív tulajdonságaik abban nyilvánulhatnak meg, hogy szőrszál hasogatóak, durvák és rendkívül gúnyosak lehetnek. Úgy érzik, az élet egy kicsit magukra hagyta őket. Több bátorságra, több optimizmusra van szükségük. Magukhoz kell ragadniuk a kezdeményezést, máskülönben elszalasztják a jó lehetőségeket. 50 éves koruk után még egy nagy lehetőség köszönt rájuk.

 

A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek gyógyszerészként vagy gyógy készítmény-kereskedőként, mert természetüknél fogva bizonyos ismereteik vannak az orvosságokról. További nekik való foglalkozások: könyvelő, irodavezető, szakértő, katonai parancsnok, vállalkozó vagy műszaki rajzoló.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Berettyóújfalu

(Szőke Imre, 2011.03.24 16:09)

Köszönöm, és további minden jót kivánok.

e-oldal

(kertem-nyugalma, 2011.03.04 19:21)

Most már olvasható!

e-oldal

(kertem-nyugalma, 2011.03.04 19:02)

Bocsi, pótlásra szorul.

Berettyóújfalu

(Szőke Imre, 2011.03.04 13:15)

Fenti összeállításhoz gratulálok.
Kérdésem:
Akik valamelyik hónap 30-án, vagy 31-én születekk?